Sabtu, 11 Julai 2009

hanosazi oil...

penah dengar tak pasal hanosazi oil ni..reen dah jadi pengedarnya tau..memang bagus pakai hanosazi oil ni..bagi orang pompuan dan lelaki...dia pati minyak herba tau..sekarang product yang terbaru minyak utk baby baik utk kembong perut ke apa ke..

nak citer panjang pun susah apa kata kawan2 pegi kat blog dia..dia sangat bagus dan berkesan reen pun dah pon pakai pati minyak serapat dan lulur memang bagus tul..

product hanosazi oilni sesuai utk babyutk org lelaki supaya perkasaserapat sesuai utk wanita bagi yang lepas bersalin dan luka2 kecil

utk buang angin dan kuruskan badan


2 ulasan:

sha89 berkata...

ooo~ xpenah dgr nme produk tu kak?

dri m'sia ke?

azrina berkata...

a'ah sha dari m'sia..ni product abah akak wat...