Isnin, 3 Ogos 2009

Warehouse Sale..

Hari sabtu baru2 ni aku pegi warehouse sale Pureen kat PJ x salah aku..hehehe(aku ni dok aje KL tapi kekdg lupa nama tpt)ramai gak orang kat sana.Aku pegi ngan abg ipar aku sekali memandangkan aku dan depa ada baby..nak gak pegi tengok apa yang murah...

Tapi kat sana banyak baju baby girl, untuk boy sket sangat jenuh aku pusing sampai 2 3 kali cari baju yang cantik dan menarik untuk Adam..time aku membelek baju yang sesuai untuk Adam, Papa Adam la mendukung Adam sayang tu..sampai tetido dia tunggu mama dia shopping barang dia..

Tak ada apa sangat aku nak tunjuk cuba baju2 dan barang2 keperluan Adam Harith dan baju untuk anak buah kesayangan aku di perlis..

baju2 untuk Adam Harith

barang2 keperluan dia untuk seharian(mmg murah giler dari kedai biasa)

ini baju untuk anak buah kesayangan aku..aku suka baju nie comel tgk..(xda la seberapa harga dia)

16 ulasan:

Az Zahra Halim berkata...

comel la....
x sabar plak tunggu blk....hehehe

mummy_ayu berkata...

bestnya gie shopping warehouse..jelous la!

Gieyana berkata...

waahhh seronok shopping yer..ni mesti owg ramai gak kan..hiks!

Irma Rizal berkata...

alahai cantik2 nye bj baby adam..
hehe bestnye kalau dpt joi g warehouse sale ni..
xpe sabar..

Nurhayati berkata...

syoknye tgk mama adam soping.. ala ruginye tak pegi warehse sale ni.. mesti meriahkan..

azrina berkata...

azzahra halim~tungguuuuuuuuuuuuuuu

azrina berkata...

mummy ayu~mg seronok pegi..

azrina berkata...

gieyana~mmg ramai gak la..tapi x la ramai sgt mgkn sbb org malas nak kuar sbb byk jln yang kena tutup..jln jam giler beb..

azrina berkata...

irma rizal~mmg best bila dapat beli barang utk bb..mmg best jadi mama ni aunty irma..

azrina berkata...

norhayati~mmg meriah..tambah2 kalu anak pompuan mmg giler bila tgk bj diorg..bb boy x byk sgt..

MiszMama@Haslinda berkata...

alamak! dah terlepas warehouse sale sebab balik kampung..huhuhu..jelesnye tgk baju tomei2.. shopping baju utk raye ke?

azrina berkata...

miszmama@haslinda~ya ka..cian miszmama hehehe..a'ah shopping raya skali..tapi tgk la kalu x rasa nak pakai time skrg..huhuhu

zura@iwan berkata...

sopping brg adam ye..

azrina berkata...

zura@iwan~a'ah shopping barang adam ajer..mama n papa x beli apa pon.

sha89 berkata...

isk2 best tu shopping...dh la skrg ade sale sane seni...

ksian adam smpi tertido ek...xpe2 asalkn dpt bju baru hehe :)

azrina berkata...

sha89~a'ah best sangat dpt beli baju utk Adam..