Isnin, 10 Ogos 2009

KEBOSANAN MELANDA DIRI KU...


Hari ni tahap kebosanan aku paling maximum...pegi interview pon xda lagi orang yang call suh pegi keja..hmmm..aku teringin nak ada kawan..kat umah bukan x da kawan tapi semua orang tua..mak cik2!!

Nak wat hobi baru..xtau nak wat apa dah..semua benda aku dah wat kat umah ni..Adam pon dah tido..ngan Adam aku tak penah rasa bosan tapi aku nak gak kawan borak2 bertukar2 pendapat..entah susah nak aku luahkan..kalu korang dok kat tempat aku mungkin juga korang akan memahami..

ok..nnt jumpa lagi ya..sayang korang semua yang sudi baca luahan aku nie..

21 ulasan:

sha89 berkata...

ala...cian akk..kite pun kdg2 rase bosan tahap dewa...lagi2 time xtau nk buat ape...

biase la tu...dlm 10 interview yg kite pergi, 1 pun blum tentu nk panggil..akk saba je la k :)

msti dpt keje tu...cuma kena tggu je hehe

iNa berkata...

alahai..busan ke??
aiseh..cmne yer??
same la kite fully huzwife...klau dkt2 leh geng kan..hehe

azrina berkata...

sha89~tu la sha..rindu time akak kerja dulu..ada gak kwn2 leh gelak2 n gosip2..hahaha

azrina berkata...

ina~mmg bosan gila rasa..tu la kalo dekat leh jadi kawan..

Nurhayati berkata...

insyaAllah nanti ada la dapat keje.. mmg time bila bosan tu nak wat ape pun tak kena..

Az Zahra Halim berkata...

alahai ciannyerrrr kakak aku sorg ni...
mmg la boring kalo dok sorg2 pnh rasa dh masa abh p umah kak....
tinggal sorang2...

azrina berkata...

nurhayati~tu la pasal...bosan giler rasa..

azrina berkata...

Az zahra halim~adik yang baik faham kak nya..hahaha

MiszMama@Haslinda berkata...

takpelah..dah nak dekat bulan pose ni, duduk je rehat kat umah. lepaih raye nanti adelah keje yang akan dipanggil.hehehe..insyaallah. Bilan pose bleh buat kuih raye.

azrina berkata...

hahaha...tu la kan leh buat kuih raya nie..kuih apa nak wat ni??

Gieyana berkata...

hmmm..kesian kat hang noh..mesti boring gilos nie...asyik layan tenet sgt pon boring gak kan..huhu...

aperpon harap ko cepat2 dpt keja yer..:)

azrina berkata...

gieyana~mmg pon aku dah bosan tahap max dah..

Mama Adam berkata...

Skrg MamaAdam dah tak bosan lg..malahan tak cukup2 masa bila dah start main game FarmTown kat Facebook. Jom lah menjebakkan diri... ahaks...

Ms Diamond berkata...

Salam. Cuba bereskan keje2 umah klu time bosan. Masak resepi baru ke. Tak pun calling2 kwn2 dg umah wat ketupat hehehe...

Kena exercise tu, nanti tension plak buat dek bosan.. :)

azrina berkata...

mamaAdam~kita ada main restaurant city dah..

ms diamond~keja dah wat semua dah settle dah..kalu nak masak kena tggu si kecik tido kalu tidak bahaya..

zamdotcom berkata...

hang bosan ka?
rasanya sekali sekala bagus juga kalau hg berkawan ngan org tua-tua tu..sbb hg pn dh kira kategori warga emas jugak kan? ^^ kah kah kah..

ala..main ja la ngan anak hg, bagus apa dpt besarkan anak sendiri dpn mata..kalo hntr kat org mcm xbest juga

p/s: berkawan biar beribu, berkasih biar berjuta

gadisworld berkata...

sabar yer kak..insyaallah mana tahu ada rezeki nanti..sabar yer..kalau bosan meh kita chatting..he..he..

azrina berkata...

zamdotcom~aku dah pk sket dah la nie..aritu aje rasa mcm lain mcam sket..

azrina berkata...

gadisworld~tu la kan mana tau ada rezeki lebih baik dari skrg kan..ok nnt kita chatting yer..

zue_annie berkata...

sabar2...xpa kita leh ym..hehhehehe

azrina berkata...

zue_annie~ha...tu la bosan seb baik ada hang kak..