Selasa, 4 Ogos 2009

Doakan Aku Kawan2

Sebenarnya aku baru balik dari interview nie..harap2 berjaya la..actually aku nak keja tolong papa adam aje..nak kurangkan beban dia sket..cian dia kan..

Balik aje dari interview kena pegi opis Papa Adam, bz tul Papa ni..orang panggil betulkan system Amanah saham apa entah aku tak ingat sangat..terpaksa la aku tggu kejap..diorg suh org aku dok kat hotel PNB darby Park aku xnak..malas la..selesa lagi umah aku ni..

Balik Dari sana aku dapat lagi call suh datang Interview for account dept..hmmm..ini kena pikirkan dulu sebab jauh sket kat PJ..sapa nak anta pegi sana..dan macamana aku nak balik..sebab Papa bukan keja ikot sangat opis hour..masuk awal pagi pastu time balik main belasah aje kul bape nak balik.yang pasti akan balik atas kul 8pm..macam ek..lesen pon xda..orang tu betul2 nak pegi interview..

Apa2 korang tolong doakan aku supaya dapat keja yang sesuai ngan aku ni dan family aku yer..

14 ulasan:

reen berkata...

gud luck&all the bst to u...jngn lupa banje sy ye!!!:D

Gieyana berkata...

Gd luck yer..susah gak kan nk cr keja nie..huhu..

~ hg x dak lesen lagi ke? cepat p amik taw!

azrina berkata...

reen~thanks..insyallah kalu izin Allah kita jumpa sy blanja..

gadisworld berkata...

akak..adik doakan akak berjaya..insyaallah kak boleh punyerr...

azrina berkata...

gieyana~mmg susah nak cari keja la nie..

tula kena amik lesen nie..

gadisworld~thanks doakan akak yer..

zue @ annaleeya berkata...

gud luck yer reen... hmmm... sy nak benti keje, reen plak cari keje.. tp skrg keje susah kan... papepon, hrap reen dpt keje tu k...

reen, cpat ambik lesen, snang sikit nak gerak mane2..

iNa berkata...

gud luck...
Insyaallah ade rezeki dpt tu...
ina doakan yer... amiiinnn..

Nurhayati berkata...

seronoknye dapat panggil interview.. gud luck yer.. insyaAllah rezeki datang melimpah ruah.. ;)

azrina berkata...

Zue,ina,nurhayati~thanks doakan saya yer..

sha89 berkata...

wahh akk nk g cri keje ek...chaiyok2!!

sha doakn akk dpt keje yg sesuai n selesa dgn akk...gud luck :)

abis adam sape jaga kak?

azrina berkata...

sha89~a'ah cari keja dik..thanks.

adam kena cari pengasuh ler..entah la sedih plak nak tggl dia ngan org lain..

zura@iwan berkata...

moga2 hg dpt la keja kan...adam pun dh cerdik skit....

insyaAllah ada la tu keja..

azrina berkata...

zura@iwan~amin..semoga ada keja utk aku..skrg tgh tggu call kalu ada yang call suh dtg keja..

azrina berkata...

zura@iwan~amin..semoga ada keja utk aku..skrg tgh tggu call kalu ada yang call suh dtg keja..