Rabu, 12 Ogos 2009

Buka restaurant akhirnya..

Memandang aku tak kerja dan bosan kat umah...aku dah buka restaurant..alhamdulillah ramai customer datang..mula2 buka x ramai sangat orang yang datang makan..tapi akhir2 ni ramai plak yang datang kesian staff2 aku terpaksa kerja keras untuk memastikan kedai tu berjalan lancar..

tapi kekadang ada yang datang ke restaurant aku ni..cuma nak ke toilet aje..cessssss..heheheactually restaurant atas nama suami aku..hmmm..aku cuma jaga kedai..hahaha..

Untuk pengetahuan korang sebenarnya aku bukak restaurant kat FB hubby aku la...hahaha..sekarang dalam level 18 dah..hehehe

21 ulasan:

zura@iwan berkata...

weiii apa hg cite ni ...aku cm blurr skit arrr...kakaka...

buka restaurant kt FB? facebook ka?

zamdotcom berkata...

hahahaa ^^

intan buat lawak yer?! ^^
mati2 aku ingat hg bukak kedai makan..cesss kempunan aku nk makan mee goreng

p/s: suka makan free

gadisworld berkata...

lorr..adik ingatkan betul tadi..he..he..

azrina berkata...

zura@iwan~hahaha..hang blur ka??ain game restaurant city kat facebook hubby aku..hahaha

azrina berkata...

zamdotcom~hahaha..cian hang..sampai ati kata aku warga emas..:(

azrina berkata...

gadisworld~buka gak la kat alam maya..hehehe

AdwanEncem berkata...

huhuu.... auntie tipu...

tipah tertipu tertipu ter-tipah...

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" berkata...

tak kisah la kat dunia cyber ke kat rumah sendiri, janji ada cita nak bukak restoran & ada usaha follow your dream. i pun bukak restoran gak, main game PC "bilbo".

kalau restoran kat rumah, dah biasa dah. tiap hari try menu berlainan. customer 3org, i, hubby & miya..kuikuikui

azrina berkata...

adwanencem~hehehe..x tipu bukak kat alam cyber..hahaha..jemput2 la datang..

azrina berkata...

mamamiya~a'ah betul2..kat umah bukak restaurant..tapi wat masa ni 2 org la..saya dan hubby aje..haha

zue_annie berkata...

cessss...baru aku nak sound kat hang..buka x kasi tau..upanya game hahhahahha

azrina berkata...

Zue_annie~hahaha..nak sound ka??

MiszMama@Haslinda berkata...

chaiyok2! kite jadik petani je, buat mase ni tak sempat nak bukak restoren..
bizi nak menuai hasil.

p/s: klu mak beli sayur, datang ke kebunku ye.

azrina berkata...

miszmama~tu la kan...nnt kita g kebun awak yer..

azrina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nurhayati berkata...

hampeh.. ingatkan betul restoran kat luar.. kalau dak leh datang singgahkan.. hihihi

gigih membuat restoran kat FB yer..mana la tau, kot2 jadi kenyataan kan ;)

azrina berkata...

nurhayati~tu la pasal..mengigihkan diri ku ini moga tercapai hayat bukak restoran satu hari nnt..amin

++eden|essey++ berkata...

lawaklah...br ingat nk g mkn kt restaurant ko...upenya games...adoaiii...tertipu ibu ngandung...haha

wantie berkata...

Ha.. ha..mati mati ingatkan bukak restoren betu betul. Kalau la betul, leh jugak jejalan pi makan.
kahh...

sha89 berkata...

hahaha...adoii la...ingtkn btul2 bkak restoran

rupe2nye restoran dlm fb je ek? xpela..nnti mne tau dpt bkak restoran btul2 kn?

azrina berkata...

sha89~hehehe..ramai yg ingat betul2 bukak restoran..hahaha