Isnin, 17 Ogos 2009

Dah lama gak rasanya...

Sepanjang 3 4 hari ni aku malas nak up date blog aku nie..entah la datang penyakit Malas..lagipun tak banyak citer aku nak kongsi ngan korang memandangkan H1N1 semakin menular virus dia, aku dan family tak banyak wat xtvt sangat..cuma dok kat umah tgk TV dan masak2 sket..ingat nak masukkan gambar, aku wat pasembor semlm..tapi aku lupa nak amik gmbar dia..

Pasal anak teruna aku sorang tu, ada citer dia..nnt akan ku citerkan pada korang..aku ada perkembangan terbaru pasal dia..hehehe..

7 ulasan:

Nurhayati berkata...

betul2x..setiap hari ada je news pasal h1n1 ni.. mmg wiken pun tak kemana dok umah je. =)

azrina berkata...

nurhayati~tu la kan..takut dibuatnyer..

zura@iwan berkata...

wah...buat pasembur ko...dasat2...

AINANAM berkata...

yala rubi..kakina pun weekend dok umah,kakina ni pnakut dgr pnyakit2 ni..ngadap tv,ngadap ain, ngadap abgman..tp bestla dok umah..ujan lak..heheheheh

azrina berkata...

zura@iwan~hahaha..leh tahan xla dasat mana pon

AINANAM berkata...

yela rubi..takut la nk kuar mana2 skrg ni..cam kakina ni dok ngadap tv, ngadap ain, ngadap abgman je..ujan la tu..best ooooooo

azrina berkata...

ainanam~apa yang bestnyer tu..cuba citer sket kat aku..sampai dua kali send komen..hahaha..cakap best giler time ujan plak..jgn lupa mggu depan posa..