Khamis, 20 Ogos 2009

Adik aku yang bongsu..

ini lah adik aku yang bongsu tuh..
(dah xda gmbr lain dah..tgk tuh muka aku n adam muka terkejut awat plak )



Kali ni aku nak citer pasal adik yang bongsu umur dia dah masuk 12tahun dah..kejap aje kan masa berlalu dah besar adik aku nie..dulu kecik lagi...tahun ni dia bakal nak exam..upsr..tuh jenuh aku tepon suh dia baca buku..

Dari dia kecik sampai la sekarang ramai orang kata dia comel...pada aku biasa aje..lagi satu hidung dia lain dari kami adik beradik..temyek..hahaha..tapi alis mata dan bulu lebat cantik...jeles aku..hahaha..puji adik sendiri plak..

Mak aku lahirkan pada 12tahun pas berat hampir mencecah 5kg..4.9kg..besarkan..time tu tgk dah macam bb 2 3 bulan...

Citer kali ni pon aku buat sebab dia komplain kat aku xda citer dah ke..boring baca yang sama..entry kali khas untuk adik chu yang busyuk masyam macam ikan masin tu..hahaha..apa2 pon aku tetap sayang dia sama mcm adik2 lain..aku ada 4orang adik semua..aku yang sulung..

8 ulasan:

Mama Adam berkata...

Sekarang gambar dah ada kat tenet, adik bongsu ucu yang busyuk masham tu dah glamer lar yer... Kang ada yang nk kenalan camner .. aa... aa..! Gajin2 baca buku diq yer.. nanti boley lulus with flying colors... Hadiah mintak kat kak long...

azrina berkata...

mamaadam~hehehe..mmg adik chu busyuk masyam pon..

wantie berkata...

Azrina- sonot noh ada adik kecik lagi. wantie ni pompuan sengsorang. anak pompuan tunggal. sib baik dapat abang-abang penyayang..

sha89 berkata...

ehh2 mmg comel aa adik kak reen ni..

tp adam lg cute kot hehe :)

fuhh taun dpn msuk form 1...msti die excited kn?

gud luck utk upsr die...study rajin2~

azrina berkata...

sha89~entah la excited ke x dia nie...
tima kasih doa kan dia...

zue_annie berkata...

apa2 pon adam cute g hahhaha
2nd dik cu tiga sapa ek dlm gambar tu hahhahahhaha

cu goodluck k.....

azrina berkata...

wantie~yer ker..best apa ada abg..reen ada kakak ajer..

zue_annie~aku jawb sapa yang cute selepas depa berdua.AKU la hahaha

++eden|essey++ berkata...

awak..selamat berpuasa yea...