Isnin, 3 Ogos 2009

Menu Hari Ini

Memandangkan hari Papa Adam ditugaskan stand by malam..jadi hari ni aku masak la sket..tapi xda la seberapa sangat masakan aku..Rasanya lagi sedap masakkan korang ..
sambal tempe with potato
sup ayam (tak cukup lengkap bahan)
ayam goreng
patrik ayam dan fish ball(aku belasah aje masak)

Hahaha korang tgk la menu aku yang seberapa ni..aku bukannya pandai masak sangat tapi teringin nak letak gak dala blog aku..hahaha..(aku masih dalam tranning lagi)

Nasib baik Papa Adam tak penah la kondem masakkan aku..kalu tak sedap dia kata pasni wat lagi mgkn dapat improve..hehehe

9 ulasan:

sha89 berkata...

wahhh nmpk mcm sedap tu kak... kira ok la tu...yg penting ade usaha nk msk...(sha lg xreti msk hehe :p)

bguslah papa adam xbnyk komen...sng cite ek kak...

tp plg best pic ayam paprik tu..fuhh~ lapa dh perut ni :)

azrina berkata...

sha89~hehehe..kalu nak try masakan akak dtg la umah..hahaha

Nurhayati berkata...

wah sedapppnyer.. yati pun tak reti sangat masak.. takat simple2 bole la.. tempe tu sangat2 memanggilll feveret tuh hihi

azrina berkata...

nurhayati~sama la yati..tempe tu my feveret also..hahha

MiszMama@Haslinda berkata...

paprik ayam campur fishball pertama kali dengar.kreatif sungguh..tapi yang penting sedap dan licin!

azrina berkata...

miszmama@haslinda~hehehe..tu la pasal main belasah aje masak..janji leh dimakan..haha

reen berkata...

ok la tu..simple&sempoi..bnyk gak laukny..
yg pnting dr air tangn isteri..

Ms Diamond berkata...

Salam kenal. Tertengok masakan2 ni, terliur plak.. :)

Pandai tuan umah masak.

azrina berkata...

reen~a'ah masak simple aje...

Ms diamond~salam kenal..terliur ek..tima kasih dtg blog kita..