Rabu, 2 September 2009

Adam Harith Kuat Menjerit..

Hari ini pon aku nak citer pasal Adam lagi,sekarang Adam bukan main lagi dia.. suka menjerit2...dan suka wat bunyi macam start keta...hehehe..lawak betul aku dengar..

Time nak tido pon bukan lagi kuat lagi dia wat bunyi keta dia..hehehe..tergelak aku time buai dia..Sampai la dia tetido..

Sekarang dah pandai senyum bila nampak camera
kalu nak tau dia tengah menjerit sambil mengigitlagi best bila "saya" dapat mainan mesti menjerit lagi kuat..
"Saya" nak amik camera kat mama saya...

7 ulasan:

zue_annie berkata...

wah rindu gila ni kat adam..raya kita jumpa ya adam...hihihi

AINANAM berkata...

sbb apa tau, sbb mama dia dlu kuat mjerit gak...hehehe

zamdotcom berkata...

pandai adam buat bunyi keta ^^ esok esok buat bunyi keta sorong lak tau..hehe

p/s: bila adam nk beli keta?

Nurhayati berkata...

amboi Adam jerit wat bunyi kete yer.. nanti dah besar jadi engineer ke tak pun driver F1.. yeyyy

zura@iwan berkata...

sukernya dia...kekeke...ceria kan rase umah...x la hg boring..

azrina berkata...

zue_anni~hehhehe..insyallah nnt kita jumpa ngan aunty zue yer...

ainanam~ya ka, aku suka menjerit...bukan hang ka yang suka menjerit..pepandai jer..hehhehe

zamdotcom~bunyi keta sorong??hmmm...nnt aku pk bunyi macamana..

Nurhayati~insyallah..

zura@iwan~tu la zura riuh rendah dah umah aku nie..tak pa aku suka..

iNa berkata...

comei la..geram tgk..