Selasa, 6 Oktober 2009

Open House..

Hari ahad lepas aku dan family kecik ni, pergi ke open house opismate papa Adam..mula2 risau gak kot2 Adam ni wat perangai..memang tak ku sangka anak lelaki aku pandai menukar mood bila sampai ke open house tu..membuatkan semua orang suka kat dia..punya la banyak dia sembang dengan aunty2 dan uncle2 kat situ..nak tergelak aku tgk..mana tak nya..bahasa dia..dia aje la faham..kat umah kawan papa adam ada buka tv tgk AF punya konsert apa entah..dia pon apa macam biasa la..menyanyi sama..semua orang tergelak tengok perangai dia..

Hari tu adam tak lekat kat tangan aku la..bertukar2 orang amik dukung dan main ngan dia..time macam ni la dapat aku rest kejap..hahaha..

sila2 la tengok gambar2 adam masa open house tu yer kawan2..



Adam bersama tuan rumah(diana)
tengok bukan main suka lagi Adam
senyuman Adam bersama Aunty2(semua ni opismate papa dia kecuali yang baju oren tu)
Uncle pojie sedang melayan Adam Aunty Mas yang suka sangat kat Adam
uncle pojie pon suka sangat Adam

3 ulasan:

zura@iwan berkata...

nmpk adam kurus sket la..hehehe...ka aku x tau adam mmg kecik..hehe

azrina berkata...

zura mmg adam susut sket bdn...

Nurhayati berkata...

good boy la adam.. camtu la kan..
bila ada orang kena behave ;)