Jumaat, 9 Oktober 2009

Adam Harith Makin Lasak...

anak kesayanganku..

Adam sekarang dah makin lasak..penat aku..hehehe..sekarang semua benda dia panjat..dalam walker tu dah tak bape nak duduk,dia panjatnya nak keluar dari walker..huhuhu..semalam,nasib baik aku sempat sambut dia panjat kuar dari walker..aduhai anak..aku dah xbape berani nak masukkan dia dalam walker dah..

8 ulasan:

Nurhayati berkata...

hihihi Adam semakin lasak yer.. takpe bagi mama kuruskan.. :p

azrina berkata...

hehehe..tu la..leh kurus ke tidak nie..

AINANAM berkata...

mama adam pun lasak masa zaman dlu..

azrina berkata...

ya ka aku lasak..zaman dulu tu bila..masa besar adam mak aku kata xda lasak macam adam..anak laki besa la.kena tinggi kesabaran dan kecergasan..hehehe

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani berkata...

lasak & active, tanda anak tu sihat & cerdas..biarkan aje..tu cara dia nak explore dunia..also ni la chance kita nak kuruskan badan..senaman melayan dia aje..kikikiki

wantie berkata...

adam dah lasak?? bagus la tu namanya pun anak lelaki kan...

Itu maknernya hormon lelaki dah bekerja kat badan adam...

kalau dia diam jer.. ko jugak yg susah hati.. tul tak?

aktif tandanya sihat.

azrina berkata...

mama miya and wantie~tu la..kalu xlasak mmg aku susah ati mcm masa dia kena cirit birit, muntah and demam..susah ati giler aku..air mata pon x tertahan menengok letih sebab selalu dia lasak...alhamdulillah mintak2 la anak aku sentiasa sihat and cergas yer kekwn..

zamdotcom berkata...

mana nk tumpahnya kuah kalo bukan ke nasi roby oii ^^ like mother like son..hg tengok anak aku..tertib, sopan santun, penuh toqmaninah mcm daddy dia jugak la..hehe..

p/s: anak lasak ada peluang hg nk kurus roby..petua org perancis